Suggesties

Klassiekers als filet pur of zeetong, eerlijke Frans-Italiaanse gerechten en suggesties volgens de seizoenen, nu eens met asperges en kreeft, dan weer met mosselen of wild, altijd met passend wijnadvies.

Soep

  • Witloofsoep - spek “Alsace” - bonenkruid

    € 10,00

Voorgerechten

  • Carpaccio van hertenkalffilet - raddichio - friseline - walnoot - truffelvinigraitte

    € 17,00

  • Gerookte foie gras - amandelbrood - sinaasappelchutney

    € 19,00
  • Open ravioli - coquille - eekhoorntjesbrood - ui

    € 19,00

Salade

  • Waldorfsalade - spitskool - selder - walnoten - mosterdvinigraitte - kip

    € 21,00

Hoofdgerechten

  • Hertenkalffilet - witloof - champignon - witloof - knolselder - kroket

    € 32,00
  • Hazenrug “harlekijn” - peer - veenbes - kweepeer - boschampignon - kroket - emulsie bonenkruid

    € 34,00

  • Varkenslende - spruiten - spek - gemarineerde spitskool - krielaardappel

    € 25,00

  • Pasta - wintertruffel - eekhoorntjesbrood - parmezaan

    € 36,00
  • Risotto - pompoen - mascarpone - coquille

    € 25,00
  • Zeeduivel - seizoensgroenten - puree van peterseliewortel - jus van langoustine

    € 28,00
  • Fazant - boschampignons - witloof - knolselder - veenbes

    € 26,00
  • Pasta Vongole

    € 25,00

Dessert van de maand

  • Vijgen - pistache - vanille

    € 9,00
  • Peer - ricotta - crumble chocolade & hazelnoot

    € 9,00
Alle gerechten en bereidingen worden in huis gemaakt door de Chef. Wij werken uitsluitend met kraakverse producten van de beste kwaliteit die het tempo van het seizoen volgen.
Michel Meesen, Zaakvoerder

Chaflo & Co

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen

Reserveren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
09 229 28 91

Openingsuren

Alle dagen open van
12u00 - 14u30 en 18u00 - 22u00
Woensdag gesloten