Suggesties

Klassiekers als filet pur of zeetong, eerlijke Frans-Italiaanse gerechten en suggesties volgens de seizoenen, nu eens met asperges en kreeft, dan weer met mosselen of wild, altijd met passend wijnadvies.

Soep

  • # Bouillon van shiitake - zuurdesem - foie gras

    € 13,00

Voorgerechten

  • # Carpaccio coquilles - vinaigrette van kalf en truffel - frisseline - roodloof

    € 18,00

  • # Tartaar Aubracvlees - dukkah - knolselder

    € 17,00

  • # Open ravioli - wijting - schelpjes - gebrande prei - venkel

    € 18,00


Hoofdgerechten

  • # Zeewolf - crème van aardappel - varia wortel - spinazie - gemarineerde witte kool

    € 25,00
  • # Pasta Vongole

    € 25,00

  • # Tomaat – garnaal – sla – ei – garnaalmayonaise

    € 29,00
  • # Duif - gele wortel - schorseneer - port jus

    € 31,00
  • # Rib-eye Australië - groene asperge - jus natuur - sucrine - parmezaan

    € 33,00
  • # Baskisch stukje hoekip label 'Aradoa' - crème van aardappel - groene asperge - girolle

    € 29,00
  • # Tarbot - crème van aardappel - varia wortel - spinazie - gemarineerde witte kool

    € 33,00

Dessert van de maand

  • # Ganache van caramelchocolade - pralinécrumble - granité van whiskey - hazelnoot

    € 10,00
Alle gerechten en bereidingen worden in huis gemaakt door de Chef. Wij werken uitsluitend met kraakverse producten van de beste kwaliteit die het tempo van het seizoen volgen.
Michel Meesen, Zaakvoerder

Chaflo & Co

Dendermondesteenweg 336
9070 Destelbergen

Reserveren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
09 229 28 91

Openingsuren

Alle dagen open van
12u00 - 14u30 en 18u00 - 22u00
Woensdag gesloten