Flinterdunne sneetjes rundvlees met koudgeperste olijfolie, zongedroogde tomaatjes en parmezaanschilfers
Toast gerookte zalm – sjalot – peterselie – citroen - dille
Terrine van ganzenlever - verse vijgenconfituur – toast
Geitenkaas – spek – granny smith – noten – balsamico - honing vinaigrette
Gegrilde tonijn – ratte aardappel – groene bonen – olijven – ansjovis dressing
Ijsbergsla – hoevekip - ei – crouton – parmezaan dressing
Mengeling van sla - zacht gerookte zalm - krokant gebakken scampi’s
Met verse appelmoes of met witloofsalade
Klassiek met bladerdeeg en parijse champignons
Klassiek met bladerdeeg en parijse champignons en
kalfszwzerik
Fijne pasta – pesto - seizoensgroenten
Verse lasagnebladen – tomaat – courgette – paprika – aubergine - gratinkaas
Filet van kabeljauw – prei – crème van aardappel – mousseline
Gebakken zeetong – vers slaatje – frieten
Scampi – licht pikante tomatensaus – gratinkaas
Gegrilde tonijn – pesto – rucola – tomaat